Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Verzenden & retourneren

Verzending/Retour & Afhalen

Je hebt een mooi product besteld en natuurlijk wil je dit snel in huis.

We snappen dit helemaal en zetten ons daar maximaal voor in. Voor de bezorging vertrouwen we daarom de bestellingen aan PostNL toe. Hierdoor is doorgaans elke bestelling die wij versturen de volgende werkdag in huis.

Voor Belgie werken wij ook met PostNL. Ook over de zuiderlijke grens is je pakket over het algemeen de volgende werkdag in huis.

Bezorgkosten

Nederland PostNL

 6 euro

Belgie & Duitsland PostNL

 9,50 euro

 

Nederland boven de 50 euro

 Gratis

Belgie & Duitsland boven de 100 euro

 Gratis

 

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd

Wij versturen alle (werk)dagen van het jaar m.u.v. feestdagen;

 • Nieuwjaarsdag

 • Goede vrijdag

 • 1e en 2e paasdag

 • Koningsdag

 • Bevrijdingsdag

 • Hemelvaartsdag

 • 1e en 2e pinksterdag

 • 1e en 2e kerstdag

Bij het bestellen van het door u gekozen product ontvangt u een verwachte leverdag. Deze leverdag is een schatting. Hoewel de schatting in bijna alle gevallen wel klopt kan het altijd dat uw pakket later in huis is. Helaas hebben we nadat uw pakket bij ons is verstuurd geen invloed meer op de levering en kan PostNL altijd overmacht hebben.

Indien u zeker wil zijn van directe levering adviseren wij u om ons te mailen / bellen of uiteraard langs komen bij onze showroom.

 

Afhalen en/of passen van producten

Het is bij ons gewoon mogelijk producten te passen en bekijken voor u tot aankoop overgaat. Ook kunt u na (online) bestellen uw bestelling ophalen en betalen (contant of pin) bij ons op locatie.

Indien u heeft gekozen voor betalen bij afhalen, houden wij de artikelen maximaal 5 werkdagen vast zonder tegenbericht. Let er op dat u geen bericht krijgt dat het product af te halen is. Het staat u vrij om binnen de 5 werkdagen op een geschikt moment langs te komen.

Onze actuele openingstijden en dagen vindt u op google business.

Indien u buiten deze tijden wenst te komen is dit uiteraard mogelijk. Neem voor de mogelijkheden even contact op via [email protected] of 010 737 01 22.

U vindt ons op de:

Nieuwe Haven 87A
3116 AB Schiedam

(parkeren voor onze deur is gratis, thee en koffie ook)

PostNL afleverpunt

Om je nog beter dan dienst te zijn is het ook mogelijk de zending naar een Pakjegemak punt van PostNL te sturen. Bij het afrekenen in onze winkel kan je hiervoor gemakkelijk kiezen en er is altijd wel een punt in de buurt.


Afwijkend Afleveradres

Afwijkend Afleveradres is mogelijk bij uw bestelling. Bij het afreken wordt u gevraagd naar factuur en afleveradres, indien dit afwijkt van elkaar kunt u dit hier opgeven.
 

Transportgarantie

Mooie en duurzame producten verdient het om goed verpakt onderweg te gaan. Hiervoor doen wij altijd ons uiterest best. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met kostbare of breekbare producten. Wij zorgen voor goede dozen en ander verpakkingsmateriaal.

Mocht er desonkdanks een zending van ons in een zwaar beschadigde verpakking aankomen dan heeft u altijd de mogelijkheid de zending te weigeren. Dit is voor u en ons het makkelijkst aangezien het pakket dan weer bij ons terug komt.

Hierna kunnen wij u voorzien van een nieuw item.

 

Bedenktijd / herroepingsrecht - Retour Informatie

Bij Woutlander.nl krijg u 14 dagen bedenktijd na de start van de dag van ontvangst. In de 14 dagen mag het artikel, mits onbeschadigd en ongebruikt zonder opgave van reden retour gestuurd worden. 

Wij storten altijd uw betaling na acceptatie van het retour gestuurde product binnen 5 werkdagen terug.

Vanwege hygiëne zijn er enkele restricties voor wat betreft retouren. De onderstaande producten kunnen na het passen (uit verpakking) niet retour:

 • Sokken
 • Ondergoed
 • Thermokleding

Indien het product of verpakking dermate beschadigd is dat wij het met goed fatsoen niet voor de originele prijs weer kunnen verkopen, keuren wij uw retour af of passen wij een aangepaste terugbetaling toe. 


Retouren zijn ten alle tijden op uw eigen kosten t.w.v. het reguliere pakket verzendtarief PostNL. U bent tijdens openingsuren ook altijd welkom de producten binnen 14 dagen na ontvangst van uw order terug te brengen bij ons in de showroom. 

Uw kunt uw retourzending sturen naar:

Woutlander.nl
T.a.v. Retouren
Nieuwe Haven 87A
3116 AB Schiedam

 

Afleverinstructies

Wij maken er u op attent dat afleverinstructies, welke u eventueel bij de order vermeld, niet meegenomen kunnen worden op het PostNL etiket. Zodoende zullen wij deze niet verwerken.Online bestellen
Taal